TEST-DE-COMPRESIE

Efectuăm test de compresie motor fără demontare bujii sau injectoare, acuratețea testului este de 99%. Acest test include și diagnoză gratuită, Prețuri începând de la 100 Lei
• Test non-invaziv;
• Testarea se termină în câteva minute;
• Nu folosim traductor de presiune ;
• Fără lucrări mecanice. Nu se îndepartează bujiile sau injectoarele, prevenind astfel deteriorarea accidentală,

În cazul în care testerul indică o problemă gravă la unul din cilindri vă putem spune cu precizie care este cauza reală, ( supape, garnitură de chiuloasă, ETC) context în care vom face alte teste mult mai complexe care necesită demontarea bujiilor și/sau alte componente.
La mașinile echipate cu motoare Diesel operațiunea de demonatre a bujiilor sau a injectoarelor este costisitoare, necesită demontare capace, fire de la senzori, furtune sau alte componente care blochează accesul, în plus există riscul că acestea să fie înțepenite și să se rupă în chiuloasă. După demontarea Injectoarelor este obligatoriu să se înlocuiască oringul sau șaiba de cupru, curățat locul, s.a.m.d. Toate acestea doar pentru un test de compresie clasic și învechit. Prin realizarea testului de compresie oferit de AUTOTEK puteți elimina toate aceste riscuri..
Testul de compresie este absolut necesar în cazul unui motor în vârstă, sau atunci când doriți să cumpărați o mașină la mâna a doua. O dată ce cunoști compresia motorului ești sigur dacă vei avea sau nu probleme cu acesta.

Pentru informarea Dumneavoastră vă rugăm să urmăriți videoclipul următor :